MENU

Investering

Foto's zijn van onschatbare waarde. Kijk maar eens naar jouw fotoalbum van vroeger. Hoe leuk was dat, zodra de albums weer tevoorschijn kwamen. Als ik voor mezelf spreek, waren juist dát de foto's die voor mij zo waardevol waren. Waarom niet investeren in deze herinneringen voor jezelf, jullie kindje(s) of belangrijker nog: jullie grote dag? Ik laat jullie jezelf zijn tijdens de fotoshoot. Voor de kinderen vaak even wennen, maar na een kiekeboe-spelletje zijn ze vaak helemaal ontdooid ;) Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de standaard pakketten die ik aanbied of neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

bekijk hieronder mijn

fotografie pakketten

Gezinsshoot

Die eindeloze knuffels van jullie kinderen, kiekeboe spelen met papa en mama en alle andere leuke momentjes tussen jullie als gezin. Het wordt vastgelegd!

Vanaf €225,-

Loveshoot

Jullie liefde vastgelegd. Die verliefde blik van hem naar jou, die je anders niet ziet, maar deze in de foto's zeker terug gaat zien! De manier waarop jij met je handen door zijn haar gaat, jullie liefde bezegeld met foto's als blijvende herinnering.

€215,-

Newbornshoot

Jullie kindje vastgelegd, in de eerste periode van het leven. Klein, zacht, slaperig, zo wil ik jullie kindje op de foto zetten.

€245,-

Bruidsfotografie

Naast mijn passie voor andere soorten fotografie, is ook sinds enkele jaren bruidsfotografie een onderdeel geworden van mijn passie. Het geluk en de liefde tussen jullie én de gasten vastleggen is zó mooi!

Om jullie goed te kunnen voorzien van informatie, heb ik een trouwbrochure samengesteld. Hierin kun je alle belangrijke informatie vinden die jullie nodig hebben om een keuze te maken wie de grote dag gaat fotograferen. Prijzen starten bij €2195 voor acht uur fotografie. Dit is een all-in prijs. Zijn jullie benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Of gewoon helemaal enthousiast geworden naar aanleiding van het zien van de foto’s? Dan hoor ik graag meer van jullie!

Q & A

Wie kiest de locatie voor de fotoshoot?

Nadat jullie een fotoshoot bij mij hebben geboekt, gaan we het hebben over de verdere details. We bespreken samen welke locatie geschikt is, afhankelijk van het type fotoshoot. Een newbornshoot, vindt bijvoorbeeld altijd plaats bij jullie thuis. Lekker vertrouwd, in eigen omgeving. Overige shoots die buiten kunnen plaatsvinden, worden ook buiten gedaan.

Wanneer kunnen wij onze foto's verwachten?

Mijn streven is om binnen twee weken jullie foto's af te leveren. Zo zitten jullie nog lekker in de sferen van de fotoshoot en is het daarna optimaal genieten. Voor een newbornshoot reken ik wat ruimer de tijd, omdat de nabewerking wat meer precisie vereist. Daarvan kunnen jullie de levering binnen drie weken verwachten.

Help, wij zijn echt niet goed in poseren. Kunnen wij dan wel op de foto?

Iedereen kan op de foto! Niemand uitgezonderd. Tijdens de fotoshoot krijgen jullie van mij aanwijzingen en tips om het beste uit de shoot te halen. Dit geldt voor de gezinnetjes in bijv. het uitvoeren van leuke, speelse opdrachtjes voor de kinderen. Op deze manier haal ik de echte emoties naar voren. Dat is hoe júllie op de foto willen staan. Weg gemaakte lach! ;)

CLOSE