MENU

Hi!

Een gezelligheidsmens, altijd in voor een terrasje, een heerlijke wandeling of gewoon een gezellig gesprek aan de keukentafel. Dat omschrijft mij, het gezicht achter 'Lyda Fotografie'. Een echte Hollander, woonachtig in Zeeland. Altijd geroepen dat ik nooit met een Zeeuw zou trouwen, maar sinds mei 2021 vrouw van een doorgewinterde Zeeuw. Inmiddels zwanger van ons eerste kleintje.

Goed, even genoeg over nu. Terug naar 10 jaar geleden, toen ik voor het eerst een camera voor mijn verjaardag kreeg. Iedereen snapt wel hoe dat balletje ging rollen ;) Sindsdien heb ik de camera in mijn hand. Ik heb mijn passie ontwikkeld voor het vastleggen van liefde tussen mensen. Het zij een verliefd stelletje, een prachtig bruidspaar, een mooi gezinnetje of nieuw leven. Geef het mij allemaal maar, want daar word ik méga enthousiast van! (En dat is vaak ook te merken als ik achter de camera sta).

Twintiger, spontaan, enthousiast, natuurgenieter, hart op de tong,
foodlover, gek op de liefde en affectie & familiemens

Laat mij jullie liefde vastleggen!

- Lyda

Authentieke foto’s waarin jullie liefde is vastgelegd. Echt en puur.

daarom noem ik mezelf liefdesfotograaf

Lauwrenz & Cynthia

Wij hebben al een leuke pre-weddingshoot bij Lyda gedaan en ook onze bruiloft zal door haar vastgelegd worden! Ze weet precies het licht goed te gebruiken en zo een bijzondere foto te maken. Ook hielp ze ons goed op ons gemak te stellen en verschillende poses aan te nemen. Wij zijn super blij met de foto’s en kijken uit naar onze bruiloftsreportage!

01
06

familie Treur

Such an amazing photographer - she captured everything that we wanted, I love the soft effects she makes to the photos, definitely has a natural talent!

02
06

Annika Kole

Prachtige foto's heeft Lyda van onze 1-jarige dochter en ons gezin gemaakt. Wat was het gezellig! Onze dochter voelde zich helemaal op haar gemak. Ongedwongen met een perfecte timing van het licht (ondergaande zon). Het resultaat is schitterend en dierbaar. Nogmaals bedankt Lyda!

03
06

Gerhard & Jantine

Lyda weet op de juiste manier een stel comfortabel op de foto te zetten. Ze heeft ons op de foto gezet zoals wij écht zijn. Dat wil je toch als verliefd stel of bruidspaar? Wij zouden zeker terugkomen bij Lyda, aanrader!

04
06

familie de Vreede

Liefde, connectie en geluk. Dat is wat Lyda voor ons heeft vastgelegd. Ieder jaar komen wij weer terug, omdat het gewoon genieten is!

05
06

familie de Visser

Lyda, ontzettend bedankt voor de geweldige foto's! Het was de bedoeling om één mooie foto aan de muur te hangen, maar we hebben zoveel geweldige plaatjes, dat het heel moeilijk wordt om niet het hele huis vol te hangen! Je hebt onze Siem echt op de foto gezet zoals hij is. Zelfs mijn man was na de shoot helemaal enthousiast over jouw aanpak! 'Heerlijk los en niet te statisch'. Kortom, we zijn jou enorm dankbaar voor de foto's.

06
06
CLOSE